Zdravotní školení

Vzdělávat se můžeme po celý život !

Dostali jsme možnost, abychom jako první se zapojili do projektu vzdělávání s názvem „I s námi se mohou cítit bezpečně“, které je pod patronací primáře Vítkovické nemocnice pana MUDr Jana Boženského a zástupce firmy LR charity Wien.

Organizací vzdělávání se ujal předseda spolku počteníčko Mgr Ivan Sekanina a praktické provedení si vzala na starost Záchranná služba Moravskoslezského kraje jmenovitě Mgr Radim Holek.

Příprava – teoretické zobrazení postupu poskytování první pomoci i praktická ukázka byla provedena velice odborně a profesionálně. Následné praktické ověřování dovedností bylo všemi seniory hodnoceno jako velmi užitečné a poučné. Tohoto kurzu se účastnilo dne 26.4.201 6 celkem 15 seniorů OSŽ Ostrava hl.n. Délka kurzu byla 5 hodin se 2 přestávkami na občerstvení, které zajistila paní Sekaninová. Protože kurz byl profesionálně připraven a také přednášející aktuálně reagoval na dotazy seniorů plánovaná doba tak neočekávaně uběhla,že všechny účastněné překvapilo, že už je konec kurzu .

Závěrem jsme poděkovali přednášejícímu Mgr panu Radimu Holkovi za poučný výklad a paní Sekaninové za svědomitou přípravu prostředí a připravené občerstvení.

Předsedkyně: Helena Čiklová


Přidáno / naposledy upraveno: 03. 07. 2020 18:28:07
Vytvořil Adam Šefránek
© 2016 OSŽ Ostrava