Vaječina Bělský les

„Smažení vaječiny pod pergolou“ v OMLaZ, konané dne 21.6.2023.

V uvedený den výbor DV 7 OSŽ Ostrava připravil pro své členy a hosty společenskou akci nazvanou „Smažení vaječiny“, pro kterou objednal prostředí a zázemí ředitelství Ostravských městských lesů a zeleně v Bělském lese, jejich venkovní prostředí-zahradu v areálu ředitelství s velkou krytou pergolou a pro případ nepříznivého počasí i prostorem, kam by se dalo uchýlit.
Při přípravě bylo výborem DV7 rozhodnuto použít na vaječinu vajíčka z domácího chovu a ve vysoké kvalitě, aby nachystaná krmě byla maximálně chutná. Taky bylo rozhodnuto pro výrobu smaženice objednat členy DV7 manžele Deutschovi (Josefu a Dalibora), zkušené kuchaře.
Na akci se přihlásilo 72 členů, z nichž 2 se odhlásili ještě před úhradou vkladu 50,-Kč/osobu.
Po uzavření přihlášek se dodatečně, i přes zaplacení vkladu, odhlásilo 5 přihlášených. 3 účastníci akce (manželé Deutschovi a zástupce OMLaZ Kotala) vklad nemuseli hradit, měli ho free.
Díky kvalitní smaženici a dobrému prostředí akce proběhla k celkové spokojenosti i proto, že kromě smaženice nemuseli přihlášení přispívat na kávu a vodu na pitný režim. Taky společenská pohoda a družná zábava přispěli k celkovému kladnému hodnocení akce se závěrem, pokud to bude možné, tak akci příští rok zopakovat a případně ji obohatit o nějakou zábavu, případně z této akce udělat tradiční opakovanou roční akci.

V Ostravě-Výškovicích 3.8.2023

Foto:

Přidáno / naposledy upraveno: 06. 09. 2023 17:04:09
Vytvořil Adam Šefránek
© 2016 OSŽ Ostrava