Strážnice

Ve středu 19.6.2024 se uskutečnil vlakový zájezd do Strážnice a Tvarožné Lhoty.

Vedoucí zájezdu oslovil aktivní účastnice včerejšího zájezdu do Strážnice a Tvarožné Lhoty se žádostí o jejich názor na to jak zájezd vyhovoval pro naše členy, co by mělo být příště lepší anebo jiné, v čem je zájezd zklamal nebo co tam chybělo, jak bylo dodrženo to, co bylo avizováno v pozvánce. Tady uvádím, že zkrácení zájezdu bylo jen a jen mým rozhodnutím, které jsem učinil po osobním testování harmonogramu zájezdu s ohledem zejména na aktuální vývoj počasí a dále s ohledem na složení účastníků zájezdu.

Pro vaši informaci uvádím, že na zájezd se původně přihlásilo v termínu 27 účastníků; ještě před uzavřením přihlášek se odhlásili po zvážení náročnosti 3 členové sdružení, po uzavření další 4 členové z různých zejména zdravotních důvodů anebo pro kolizi s důležitější záležitostí. Na začátku zájezdu nás bylo 20, v průběhu zájezdu, po skončení obědu se rozhodli oddělit od zájezdu a tento ve Strážnici předčasně ukončit manželé Harrerovi pro zdravotní indispozici Stanislavy.

Zde je zpětná vazba od účastníků tak jak byla zaslána vedoucímu zájezdu:

Dobrý den členové výboru,
jelikož jsme se zúčastnili výletu do Strážnice a Tvarožné Lhoty posílám slíbenou odezvu za nás oba.
Výlet se vydařil a jsme rádi , že byl ze strany organizátora p. Juřeníka zkrácen. Velice dobře to měl zorganizováno. Již ve vlaku jsme dostali vysvětlení zmíněných úprav akce. Vzhledem k vedru (31°C) byla náročnost na hranici možnosti všech zúčastněných. Rozvržení trasy a návaznosti na zastavení a odpočinek podle potřeby účastníků byl výborný . Vedoucí zájezdu nás neustále kontroloval a sháněl jako ovečky do stáda a stále kontroloval dodržování pitného režimu. Také obědová pauza a výběr jídla byl dobře zvolen.
Velký dík patří p.Juřeníkovi za jeho obětavý přístup ke všem účastníkům a starost o nás všechny.
Zájezd se nám velice líbil a již se těšíme na další.
Karel a Lenka Curzydlovi

Další vyjádření k zájezdu:

Včerejší zájezd byl velmi dobře naplánován, nemuselo se nikam spěchat, bylo všechno na pohodu. A vzhledem k tropickému dni, který v uvedený den vládl, to všichni zvládli na výbornou. Dokonce i "výšlap" k rozhledně zvládli všichni, kteří se k výstupu odhodlali. Vzhledem k počasí, který tento den panovalo, bylo správné rozhodnutí vedoucího zájezdu odvolat návštěvu salaše. ( i když jsem se osobně na tuto návštěvu těšila). Možná proto, že tento kraj je mě velice blízký a ráda jsem se do těchto míst po letech opět vrátila. Zájezd hodnotím jako velmi vydařený. Domů jsem přijela sice velmi unavená, ale spokojená.

Marie Verčimáková

Přidáno / naposledy upraveno: 28. 06. 2024 07:59:06
Vytvořil Adam Šefránek
© 2016 OSŽ Ostrava